ORIGAMI

Op zoek naar een e-vouwfiets voor de camper? De Vektron-lijn van Tern is aangevuld met drie nieuwe modellen: met Boschaandrijving, een ander frame en robuust bagagerek waar de Bucketload-fietstas op past. Zo heb je meer comfort, minder gewicht en geluid en houd je de compacte vouweigenschappen. (…)

[Looking for an e-folding bike for the camper? The Vektron line from Tern has three new models: with a Bosch motor, an updated frame and a robust rack that fits the Bucketload Pannier. So you have more comfort, less weight and the maximum benefit of compact folding properties. (…)”]

Read more

FietsActief

ORIGAMI

augustus 10, 2018

Op zoek naar een e-vouwfiets voor de camper? De Vektron-lijn van Tern is aangevuld met drie nieuwe modellen: met Boschaandrijving, een ander frame en robuust bagagerek waar de Bucketload-fietstas op past. Zo heb je meer comfort, minder gewicht en geluid en houd je de compacte vouweigenschappen. (…)

[Looking for an e-folding bike for the camper? The Vektron line from Tern has three new models: with a Bosch motor, an updated frame and a robust rack that fits the Bucketload Pannier. So you have more comfort, less weight and the maximum benefit of compact folding properties. (…)”]

Read more