Mød NBD

NBD - ny elcykel med lav indstigning fra Tern Bicycles

Din nye favoritcykel

NBD er en kompakt og brugervenlig elcykel med en superlav indstigning, der er behagelig og nem at cykle på – præcist som din favoritcykel bør være. NBD kan ikke undgå at blive din nye favoritcykel, uanset om du er en erfaren el-cyklist eller kun lige overvejer at købe din første elcykel – om du bare lige skal klare hverdagens dagligvareindkøb i en fart, eller planlægger et større outdoor-eventyr.

NBD - B for brugervenlig

B for brugervenlig

NBD er vores mest brugervenlige cykel til dags dato – du hopper bare på og suser afsted. Takket være det lave tyngdepunkt er det en smal sag at manøvre cyklen langs fortove og stier eller gennem legepladser og parker. Cyklisten har altid maksimal kontrol over cyklen, og den ultra-lave indstigning gør det nemt at stå af og på cyklen – selv hvis du har cykelstol og barn med.

Quick Haul - nem at dele

NBD har et justerbart cockpit, der kan indstilles på få sekunder, helt uden brug af værktøj. Brugere på 147 – 190 cm (4'10" – 6'3") kan uden problemer cykle på NBD, hvilket gør den velegnet som delecykel for hele familien.

NBD - Nem at dele
NBD - Passer til alle

Passer til alle

NBD er designet med høj brugervenlighed for øje. Dette kommer til udtryk gennem den behagelige geometri og det unikke steldesign, der gør NBD brugbar for alle, uanset kropsbygning og højde.

NBD - komfort på farten

Højeste komfort i cykelsadlen

NBD er vores mest komfortable cykel til dags dato. Det skyldes bl.a. de brede ergonomiske håndtag på styret, den opretsiddende stilling og den multi-justerbare frempind. Hertil kommer brede ballondæk og en affjedret sadelpind – stød og vibrationer fra underlaget mærker du derfor ikke meget til.

Sikkerhedstestet

NBD's stel, forgaffel, motor og batteri er blevet laboratorietestet i henhold til branchens strengeste sikkerhedsstandarder.

NBD - sikkerhedstestet

Testet af EFBE

EFBE logo

EFBE Prüftechnik GmbH har testet NBD med deres strenge Tri-test, og godkendt stellet og forgaflen til en samlet vægtbelastning på 140 kg (308 lb).

Testet og certificeret af UL

NBD – certificeret af UL

NBD's motorsystem og batteri fra Bosch er et af de få elcykel-systemer på markedet, som er testet og certificeret af UL.

10 års garanti

Vi designer og bygger vores cykler til at holde, hvilket vores udvidede garanti vidner om. Tilmeld dig Tern Care for at få 10 års garantibeskyttelse på stellet og forgaflen.

NBD - FlatFold-funktion for nem transport

Nem at transportere

NBD's FlatFold-funktion gør det nemt at tage cyklen med på tog og busser, eller transportere den i bagagerummet på autocamperen eller sågar mindre biler. Bare sæt sadelpinden ned og fold Physis-styrstammen sammen, så forvandler NBD sig til en lav og flad pakke. Intet behov for cykelstativ.

NBD - nem indendørs opbevaring med vertikal parkering

Nem opbevaring

NBD kan parkeres og skubbes foran dig vertikalt, hvilket muliggør pladsbesparende opbevaring indendørs. Rul den ind i elevatorer uden problemer, eller parker den stort set hvor som helst i dit hjem eller på kontoret.

Del eventyret

Har du børn? Så tag dem med på tur! Den specialdesignede bagagebærer Gaia Rack tåler høj belastning og passer sammen med mange forskellige cykelstole. NBD's ultra-lave tyngdepunkt gør det meget nemmere at bevare kontrollen over cyklen.

Og ikke mindst nemt at komme af og på. Det gør det nemt og sikkert at stoppe op undervejs, og nemt at komme i gang igen.

Har du små passagerer med? Sådan får du en sikker cykeltur.

Læs mere
NBD - tag dit barn med på elcyklen

Hvorfor vælge NBD?

Passer til absolut alle

NBD - SimpleStep-design

SimpleStep-steldesign

NBD's steldesign gør det supernemt at komme af og på cyklen, eller hvile fødderne på asfalten ved rødt lys – og det selvom cyklen er fuldt læsset med indkøbsposer, eller du har en lille passager med i cykelstolen.

NBD - cyklen med ultra-lav og ultra-bred indstigning

Ultra-lav indstigning

Cyklens indstigning er både ultra-lav (39 cm/15.4") og ultra-lang, hvilket gør det ekstra nemt at komme op på cyklen.

NBD - passer stort set alle kropsformer og størrelser

Passer stort set alle kropsformer og størrelser

Den justerbare Andros-frempind får NBD til at passe helt perfekt til den enkelte bruger. Brugere af forskellig størrelse kan derfor nemt og enkelt tilpasse cyklen efter deres individuelle behov. Det tager kun få sekunder at justere cyklens indstilling, så du kan roligt låne den ud til dine bedsteforældre også.

Maksimum komfort

NBD - ergonomisk cockpit

Ergonomisk cockpit

Buet styr og ergonomiske håndtag gør cockpittet på NBD langt mere komfortabelt end andre cykler. Det tilbagelænede sadelrør gør det nemt for både høje og lave brugere at hvile fødderne på jorden, når de holder for rødt i krydset.

NBD – RideEasy-sadelpind med affjedring

NBD – RideEasy-sadelpind med affjedring

Den justerbare sadelpind med affjedring kan tilpasses brugere af forskellig højde, og gør det muligt selv for lave brugere at nyde en behagelig cykeltur uden stød og vibrationer fra underlaget.

NBD – ballondæk fra Schwalbe

Ballondæk med luftaffjedring

Kræver ingen montage af specialteknik – affjedringen er allerede på plads. Luftaffjedringen fra Schwalbes brede ballondæk giver en jævn og ensartet fornemmelse, idet de mindsker stød og vibrationer fra underlaget.

NBD – ekstra store pedaler

Fodvenlige pedaler

Pedalerne er ekstra brede, hvilket øger fodstabiliteten. Fødderne hvilet naturligt og bekvemt på pedalernes konkave form. Herudover er pedalerne designet med et forbedret greb, der får alle skotyper til at stå bedre fast.

Kvalitet der kan mærkes

NBD - Bosch motorsystem

Kraftig og letløbende motor

Bosch e-assist motorsystemet er kraftigt, effektivt, letløbende og støjsvagt. Det bakkes op af førsteklasses service og support, samt tusindvis af erfarne forhandlere i byer verden over.

NBD - Bosch Intuvia display

Tydeligt, klart og letlæseligt

Intuvia-displayet fra Bosch giver dig alle nødvendige informationer undervejs. Det er nemt at læse om dagen, og lyser kraftigt op om natten. Herudover kan hele displayet nemt fjernes og passer perfekt i lommen, hvilket gør det nemt at tage det med dig.

NBD – Gates remtræk

Slut med kædeproblemer: nu med remtræk

Cykelkæder skal tit renses og smøres. NBD S5i er udstyret med et slidstærkt remtræk, der kræver et minimum af vedligeholdelse og sikrer både ensartede og støjsvage køreegenskaber.

NBD – Abus ringlås

Praktisk ringlås

Med en ringlås fra Abus placeret øverst på baghjulet kan de fleste brugere låse cyklen uden at måtte bukke sig. Som noget praktisk bruger både ringlåsen og batteriet samme nøgle.

Sammenlign cykler

Tilføj cykler til sammenligning

Tilbehør

Need Accessories?

Tailor the NBD to fit your life. Check out our recommended child seats and Tern accessories.

Learn More