Maak Kennis met de NBD

NBD - Tern Bicycles Low-Step EBike

Kilometerslang Fietsplezier

De NBD e-bike mag dan klein van stuk zijn, hij zorgt voor groot fietsplezier dankzij het heerlijke, comfortabele rijgedrag en de extreem lage opstaphoogte die uitnodigt om meer te gaan fietsen. Eigenlijk precies zoals uw favoriete fiets zou moeten zijn! Of u nu een ervaren fietser bent of uw eerste e-bike wilt aanschaffen, de NBD is evengoed geschikt voor een paar snelle boodschappen als voor een avontuurlijk ritje met uw kind, en zorgt altijd voor een glimlach op uw gezicht.

NBD - Easy to Ride

Eenvoudig te Rijden

De NBD is onze meest toegankelijke fiets tot nu toe - het is een kwestie van opstappen en gaan. Dankzij het lage zwaartepunt is het rijden op wegen en fietspaden of een ritje door het park kinderspel. Rijders hebben maximale controle en door de extreem lage opstaphoogte is het op- en afstappen erg gemakkelijk, zelfs als u een kind meeneemt.

Eenvoudig te Delen

De NBD heeft een verstelbare cockpit die zonder gereedschap in enkele seconden een comfortabele zitpositie biedt aan rijders van 147-190 cm lichaamslengte. Kortom, hij is klaar om te delen met de hele familie.

NBD - Easy to Share
NBD - Easy for Everyone

Rijplezier voor Iedereen

De NBD is in alle opzichten een inclusieve fiets. Kleine mensen, grote mensen, veel of weinig fietservaring, iedereen beleeft plezier aan de NBD dankzij de ingenieuze geometrie en het unieke frameontwerp.

NBD - Comfortable to Ride

Maximaal Comfort

Dankzij de Ergon handvatten, een naar achteren gebogen stuur, rechtop zitpositie en een meervoudig verstelbare stuurpen, is de NBD onze comfortabelste fiets uit de collectie. Door de brede ballonbanden en de geveerde zadelpen zijn trillingen en hobbels vanuit het wegdek voorgoed verleden tijd.

Veilig en Betrouwbaar

De NBD geeft u een gerust gevoel als u weet dat het frame, de voorvork, de motor en de accu uitvoerig in het laboratorium zijn getest conform de strengste veiligheidsprotocollen in de industrie.

NBD - Tested for Safety

EFBE-Getest

EFBE logo

Het onafhankelijke Duitse testlaboratorium EFBE Prüftechnik GmbH heeft de NBD zwaar op de proef gesteld en aangetoond dat het frame en de vork een belasting 140 kg (maximaal toelaatbaar totaalgewicht) rit na rit kunnen weerstaan.

UL-Test en Certificering

NBD - UL Certified

De Bosch-motor en de accu op de NBD zijn één van de weinige e-bikesystemen op de markt die het UL*-testprotocol hebben doorlopen en een UL-certificering hebben gekregen.

(*Underwriters Laboratories is een onafhankelijk Amerikaans testinstituut)

10 Jaar Garantie

We bouwen fietsen met een lange levenduur en brengen dat tot uitdrukking met een uitstekende garantie. Registreer uw fiets voor Tern Care en krijg 10 jaar garantie op het frame en de vork.

NBD - FlatFold to transport bike

Eenvoudig te Transporteren

Dankzij de FlatFold-technologie kunt u de NBD eenvoudig in de trein, bus, camper en zelfs in een kleine auto meenemen. Het is een kwestie van de zadelpen inschuiven, de Physis stuurkolom invouwen en de NBD wordt omgetoverd tot een compact pakket waardoor een fietsendrager overbodig is!

NBD - Easy to Store Indoors - Use Vertical Parking

Gemakkelijk Opbergen

U kunt de NBD verticaal opbergen en vooruit rollen -- zo past hij probleemloos in nauwe liften en kan heel gemakkelijk thuis of op kantoor in een klein hoekje worden geparkeerd.

Deel het Avontuur

Hebt u kinderen? Neem hem of haar dan mee voor een ritje! De speciaal ontwikkelde Gaia Rack achterdrager is zeer robuust, kan tot 27 kg worden belast en is geschikt voor diverse soorten kinderzitjes. Tijdens het rijden zorgt het lage zwaartepunt van de NBD ervoor dat u veel meer controle hebt.

En het beste van alles is het opstappen op de NBD. Dankzij de lage en brede instap kunt u met een kleine beweging altijd en overal heel gemakkelijk op- en afstappen.

En vervoert u een kleine passagier? Bekijk dan hoe u veilig een kind kunt meenemen op de NBD.

Meer info
NBD - Ride an  ebike with your child

Waarom Zou Ik voor een NBD Kiezen?

HIJ IS ECHT BEDOELD VOOR IEDEREEN

NBD - SimpleStep Design

SimpleStep Frameontwerp

Het frameontwerp van de NBD is bedoeld om het op- en afstappen te vereenvoudigen, het rijgedrag comfortabeler te maken en om uw voeten gemakkelijk aan de grond te kunnen zetten voor het rode stoplicht - zelfs als de fiets is volgeladen met zware boodschappen of met een kind achterop.

NBD - Ultra Low and Ultra Wide Step-Through Bike

Ultralaag en Gebruiksvriendelijk

De doorstapruimte op het frame is tegelijkertijd ultralaag (39 cm) en ultralang zodat u met slechts één beweging kunt opstappen en wegrijden.

NBD - Fits Most Sizes and Shapes

Geschikt voor Bijna Iedereen

Met de verstelbare Andros stuurpen voelt de NBD aan alsof hij op maat is gemaakt. Rijders met verschillende lichaamslengtes kunnen altijd een comfortabele zitpositie vinden en als het tijd is om de fiets te delen met opa, dan kan ook hij in enkele seconden de fiets aanpassen aan zijn ideale zithouding.

HIJ IS ECHT ZO COMFORTABEL

NBD - Ergonomic Cockpit

Ergonomische Cockpit

Het naar achteren gebogen stuur en de Ergon handvatten zorgen ervoor dat de NBD zo ongeveer de meest comfortabele cockpit heeft die u op een fiets kunt vinden. De sterk naar achteren gebogen zitbuis maakt het voor alle rijders - ook mensen met een kleiner postuur - mogelijk om hun voeten op de grond te zetten bij een tussentijdse stop.

NBD - RideEasy Suspension Seatpost

RideEasy Geveerde Zadelpen

Dankzij de compacte bouwwijze kan de speciaal voor Tern ontwikkelde geveerde zadelpen snel worden aangepast aan vrijwel elke lichaamslengte. Hij biedt zelfs kleinere rijders voldoende veerweg om geen trillingen vanaf het wegdek te voelen.

NBD - Schwalbe Balloon Tires

Comfortabele Ballonbanden

Geen speciale technologie nodig - de luchtvering zit gewoon ingebouwd! Het grote luchtvolume van de brede Schwalbe ballonbanden bieden een soepel rijgedrag en dempen hobbels en trillingen vanuit het wegdek tijdens het rijden.

NBD - Extra Large Pedals

Voetvriendelijke Pedalen

Het platform van het pedaal is extra groot en biedt daarom meer stabiliteit voor elk type schoen. Door de licht concave vorm krijgen de voeten automatisch een natuurlijke en stevige grip op de pedalen.

HIJ IS ECHT ZO GOED

NBD - Bosch Motor System

Krachtige en Soepele Motor

Het Bosch e-motorsysteem is krachtig, efficiënt en bijna geruisloos. Bovendien levert Bosch de beste service en ondersteuning die u zich maar kunt wensen via een netwerk van duizenden goed opgeleide monteurs in steden over de hele wereld.

NBD - Bosch Intuvia Display

Groot, Helder en Goed Afleesbaar

Het Bosch Intuvia display geeft u alle gewenste ritinformatie in een oogopslag en het scherm is dag en nacht goed afleesbaar. Daarnaast is de computer afneembaar zodat u hem makkelijk in uw binnenzak kunt meenemen als u de NBD achterlaat in een stalling.

NBD - Gates Belt Drive

Onderhoudsarme Riemaandrijving

Moderne kettingaandrijvingen zijn efficiënt, maar moeten regelmatig worden schoongemaakt en ingevet. De NBD S5i is uitgerust met een Gates riemaandrijving. Die heeft een lange levensduur, is onderhoudsarm en zorgt voor een soepele en geruisloze rit. Zodoende hebt u minder tijd nodig voor onderhoud en dus meer tijd om te fietsen.

NBD - Abus Frame Lock

Snel Toegankelijk Frameslot

Het Abus frameslot zit aan de bovenzijde van het achterwiel gemonteerd zodat de meeste rijders hun fiets op slot kunnen zetten zonder diep te hoeven buigen. Voor extra gebruiksgemak zijn het frameslot en het accuslot met dezelfde sleutel te openen.

Kies uw model

Bike Comparison

Voeg fietsen toe om te vergelijken

Accessories

Accessoires Nodig?

Maak uw NBD helemaal op maat. Bekijk onze aanbevelingen voor kinderzitjes en Tern accessoires.

Meer info