DuoStand

125,- €

Deze website geeft informatie over de DuoStand van de 2e generatie. Klik hier voor informatie over de DuoStand van de 1e generatie.

De nieuwe DuoStand is een extra sterke en in hoogte verstelbare dubbele fietsstandaard. Door zijn breed uitstaande poten staat de fiets extra stevig tijdens het in- en uitladen - ook als de fiets op een ongelijke bodem staat. Dankzij de stabiele constructie en eenvoudige bediening is de DuoStand ideaal bij het vervoeren van kinderen of zware lading.

De DuoStand is volgens een specifiek protocol getest door het gerenommeerde Duitse testlab EFBE Prüftechnik. De standaard heeft de EFBE-test doorstaan tot aan de toegestane gewichtslimiet van 60 kg (inclusief fietsgewicht). Lees in dit artikel meer over hoe wij onze accessoires testen.

Dit product is ontworpen voor het vervoeren van passagiers of bagage.

Als u passagiers vervoert, zijn er extra veiligheidsaccessoires noodzakelijk. Bekijk onze Passenger Guide voor meer informatie:

PASSAGIERS-GIDS CARGO-GIDS

  • Houdt de fiets stevig rechtop bij het laden of lossen
  • Inclusief een paar vervangbare DuoStand Ends voor extra stabiliteit en het voorkomen van krassen op de vloer bij het binnenshuis stallen van de fiets
  • Verstelbare pootlengte om verschillen in bandenhoogte (bv bij omwisselen naar spike-banden in de winter) te compensere
  • Gemaakt van duurzaam staal met een corrosiebestendige coating
  • Roestvrijstalen bevestigingsmateriaal
  • Hier vindt u de compatibele fietsen

*DuoStand HSD Kit mogelijk nodig voor montage op de HSD. Meer informatie daarover vindt u online in dit artikel.

21-TN-DuoStandGen2-closeup_web

Get the Facts

KLEUR
Max Dimensions (per unit)
55 × 270 × 350 mm (2,2 × 10,6 × 13,8 in)
Load Capacity
60 kg (132,3 lb)
Material
Steel
Weight (per set)
1,55 kg (3,4 lb)