DuoStand™

Extra stevige, verstelbare dubbele fietsstandaard

Deze website geeft informatie over de DuoStand van de 2e generatie. Klik hier voor informatie over de DuoStand van de 1e generatie.

De nieuwe DuoStand is een extra sterke en in hoogte verstelbare dubbele fietsstandaard voor de Tern HSD. Door zijn breed uitstaande poten staat de fiets extra stevig tijdens het op- en uitladen of als de fiets op een ongelijke bodem staat. Dankzij de stabiele constructie en eenvoudige bediening is de DuoStand ideaal bij het vervoeren van kinderen of zware lading.

De DuoStand is volgens een specifiek protocol getest door het gerenommeerde Duitse testlab EFBE Prüftechnik. De standaard heeft de EFBE-test doorstaan tot aan de toegestane gewichtslimiet van 60 kg (inclusief fietsgewicht. Lees meer over hoe wij onze accessoires testen.

  • Houdt de fiets stevig rechtop bij het laden of lossen
  • Inclusief een paar vervangbare DuoStand Ends voor extra stabiliteit en het voorkomen van krassen op de vloer bij het binnenshuis stallen van de fiets
  • Verstelbare pootlengte om verschillen in bandenhoogte (bv bij omwisselen naar spike-banden in de winter) te compensere
  • Gemaakt van duurzaam staal met een corrosiebestendige coating
  • Roestvrijstalen bevestigingsmateriaal
  • Geschikt voor de HSD* en toekomstige Tern-fietsen


*DuoStand HSD Kit mogelijk nodig voor montage op de HSD. Meer informatie daarover vindt u online in dit artikel.

21-TN-DuoStandGen2-closeup_web

ALLE DATA OP EEN RIJ

KLEUR(EN)
AFMETINGEN
55 × 270 × 350 mm (2,2 × 10,6 × 13,8 in)
DRAAGCAPACITEIT
60 kg (132,3 lb)
Material
Steel
GEWICHT
1,55 kg (3,4 lb)