De nieuwe Verge

Vooruitstrevend en voortvarend

Het elegant gebogen frame van de Verge is een absolute blikvanger, maar het attractieve uiterlijk is niet het enige opvallende kenmerk. Deze fiets biedt de unieke combinatie van stijl, snelheid en exceptioneel rijcomfort in een compact opvouwbaar totaalpakket. Innovatieve ontwerptechnieken zorgen ervoor dat de Verge net zo rijdt als hij eruit ziet zodat u altijd vooruitstrevend en voortvarend op pad gaat.

Gebouwd voor snelheid

De Verge brengt u van A naar B, maar als het moet nog veel verder - en sneller! Dankzij diverse innovaties worden de prestaties van de Verge gemaximaliseerd: wielen en banden in 451-formaat, een stabiel gehydrovormd frame, aerodynamisch geoptimaliseerde T-Tuned™ geometrie en een zeer breed versnellingsbereik dat geschikt is voor zowel steile beklimmingen als lange, vlakke wegen.

Snel opvouwbaar

De 451-wielen van de Verge zijn groot genoeg om extra snelheid te krijgen, maar ze zijn klein genoeg om de fiets snel en compact op te vouwen. Hij is in minder dan 10 seconden opvouwbaar en daarom is de Verge de ideale reispartner, waar u ook naartoe gaat. Neem hem mee in het openbaar vervoer of parkeer hem diefstalbestendig onder uw bureau op het werk.

Comfort en stabiliteit

Het moet altijd goed aanvoelen om hard te gaan. Daarom hebben we comfort en stabiliteit als belangrijkste ontwerpcriteria voor de Verge bestempeld. De unieke T-Tuned geometrie™ en het stijve gehydrovormde frame zorgen voor een rijgevoel dat net zo aanvoelt als een normale fiets. Dankzij de ruime cockpit en de verstelbare sturupen kunt u de zitpositie optimaal afstemmen op uw eigen wensen.

Waarom kiezen voor de Verge?

Tern vouwtechnologie

Voor de ontwikkeling van een fiets die zowel topprestaties moet leveren als compact opvouwbaar moet zijn, hebben we al onze know-how moeten toepassen. Innovaties zoals onze gepatenteerde Andros™ stuurpen, de Physis™ 3D stuurkolom en de OCL+™ Joint maken het mogelijk.

Physis voor iedereen

Alle Verge-modellen zijn uitgerust met de gepatenteerde Physis™ 3D stuurkolom, een unieke stukje technologie dat dankzij de hoge stijfheid veel rijstabiliteit biedt, maar tegelijkertijd snelle opvouwbaarheid mogelijk maakt.

Één maat voor bijna iedereen

De Verge is geschikt voor rijders/sters met zeer uiteenlopende lichaamslengtes, dankzij een ruime cockpit met een verstelbare zadelpen en stuurpen.

Functionele accessoires

We hebben een omvangrijk ecosysteem aan accessoires ontwikkeld waardoor u de mogelijkheden van uw Verge enorm kunt vergroten. Van tassen tot manden, voor boodschappen of bagegevervoer, wij hebben de accessoires die u nodig hebt om de veelzijdigheid van uw Verge te maximaliseren.

Bike Comparison

Voeg fietsen toe om te vergelijken

TESTRESULTATEN

Accessories