Hier is de BYB

BYB-gif
BYB-unfold
BYB-slimfold

Compact opvouwbaar, weinig ruimtegebruik

De BYB is niet zomaar een vouwfiets, het is een geheel nieuwe manier om een fiets op te vouwen. Hij is 30% kleiner dan traditionele 20" vouwfietsen en laat zich compact genoeg opvouwen om gemakkelijk te passen in lockers, kasten of andere smalle ruimtes.

Een nieuwe manier van opvouwen

Klein in omvang

In opgevouwen toestand heeft de BYB de kleinste omvang van alle vouwfietsen. Dit betekent veel gebruiksgemak in drukke treinen of bussen of bij het navigeren door metrostations.

BYB-text-smfootprint
BYB-readytoroll

Ready to Roll

Ooit in het openbaar vervoer gereisd met een vouwfiets en het gevoel gehad dat je handen tekort kwam? De BYB staat op zijn bagagedrager en met de ingebouwde wieltjes kun je met één hand de fiets voortduwen terwijl je met je andere hand de koffie vasthoudt.

Een stijlvolle hoogwaardige vouwfiets met een innovatief en intuïtief vouwconcept

Watch

- aktiv Radfahren

BYB

Een grote rit

Het maakt niet uit hoe compact of snel een fiets zich laat vouwen, het gaat erom dat hij goed rijdt. De BYB heeft een stijf frame, grotere 20'' wielen en kwaliteitsonderdelen.

Uitvoewen, afdekken, rollen

De meeste fietshoezen zijn te ingewikkeld of te tijdrovend om meerdere keren per dag te gebruiken. De BYB is niet alleen gemakkelijk op te vouwen en te transporteren, hij laat zich ook extreem gemakkelijk afdekken. Met de PopCover is dat namelijk een fluitje van een cent!

BYB-trolleygif
BYB-shortcommute1

Alle opties open

De BYB is ontworpen voor gemiddelde fietsforenzen die een deel van hun dagelijkse reis per trein of bus afleggen of op een regenachtige dag een taxi naar huis nemen. Opgevouwen past de BYB overal in zodat al je transportopties mogelijk blijven.

BYB-shortcommute2

Spullen meenemen

Op een forenzenfiets moet je spullen kunnen vervoeren, of het nu gaat om een extra setje kleding, sportspullen of een laptoptas. Voeg koffers, tassen, rekken en manden toe om uw fiets te personaliseren.

BYB-carrymore-animation
BYB

Diefstalverzekering

Uw fiets buiten stallen betekent elke vijf minuten naar buiten kijken om te zien of hij er nog staat. De BYB kan zo klein worden opgevouwen dat u hem binnen kunt stallen in de kast, achter de toonbank of onder uw bureau.

Deel uw fiets

De beste dingen in het leven worden gedeeld, inclusief uw woon-werkfiets. De BYB is uitgerust met een low-step frame en kan binnen enkele seconden zonder gereedschap in hoogte worden versteld voor rijders tussen de 147 en 195 cm. Zodoende kan de fiets gedeeld worden met uw hele familie.

BYB-fitsthefamily
BYB-easystorage

Eenvoudig opbergen

Kleine appartementen en een fiets voor woon-werkverkeer gaan meestal niet samen. Maar er is goed nieuws! De slanke, kleine BYB past bijna overal: achter deuren, onder bureaus, in uw kast. Of u er nu één of meer hebt, de BYB neemt in huis heel weinig ruimte in beslag.

BYB-storagegif

Klaar voor vertrek

Altijd graag op uw eigen fiets willen rijden tijdens uw vakantie? Met de BYB kunt u binnen 60 seconden op de fiets zitten! De BYB maakt vliegreizen een stuk eenvoudiger: vouw uw fiets op en stop hem in de speciaal ontworpen AirPorter Slim case - geen demontage nodig!

BYB-AirporterSlim

Waarom kiezen voor de BYB?

BYB-trifold

TriFold Technologie

De TriFold-technologie is een nieuwe gepatenteerde methode om een fiets nog kleiner te vouwen zonder verlies aan hoogwaardige rijkwaliteit.

BYB-TFL-joint

TFL scharnierconstructie

De TFL-constructie heeft een organische vorm voor een optimale sterkte. Het is onze meest geavanceerde constructie tot nu toe en bestaat uit een aantal nieuwe technologieën.

BYB-physis-rf

Physis RF

Naast het frame is de Physis RF - onze nieuwe 3D-stuurkolom met handvat - het belangrijkste onderdeel dat bijdraagt aan de stabiliteit en stevigheid tijdens het fietsen.

BYB-andros

Andros stuurpen

De Andros stuurpen is onze - zonder gereedschap - verstelbare stuurpen. Hiermee kunt u uw zitpositie aanpassen op uw eigen voorkeurspositie van het stuur.

BYB-metro-transit

Metro Transit Rack

Rol de BYB als een rolkoffer en manoeuvreer de fiets eenvoudig door drukke treinstations of bushaltes. Het Metro Transit Rack kan tot 20 kg gewicht dragen en maakt het ook mogelijk de BYB verticaal te parkeren.

BYB-anchor-bolt

Anchor Bolt

Deze ankerbout vergrendelt de framehelften van de BYB op een veilige manier wanneer u de fiets rolt of draagt. Druk op de hendel en het slimme ontgrendelingsmechanisme deblokkeert de ankerbout om snel te kunnen ontvouwen.

BYB-GSDna

DoubleDeck Frame

De BYB heeft hetzelfde DoubleDeck frameontwerp en de trapeziumvormige buis van de Tern GSD. Dat garandeert extra stijfheid en duurzaamheid.

BYB-combo

Combo Mount

Dezelfde robuuste bevestiging als onze vrachtgerichte GSD. Met de Combo Mount kunt u verschillende bagagerekken, beugels, tassen en manden aan uw BYB bevestigen om allerlei spullen te vervoeren.

BYB-kinetixProXWheels

Kinetix Pro X wielen

De Kinetix Pro X-wielen zijn licht, snel en stabiel. Ze hebben speciale naven, Sapim aero-spaken met rechte spaakkop en een gepaard spaakpatroon.

De TFL scharnierconstructie van dichtbij

BYB-tfl

1DeadBolt Design

Wanneer u de hendel sluit, schuift een metalen pen soepel in positie en vergrendelt het scharnier. Zodra u de TFL sluit, blijft deze vergrendeld.

2SpringLock Technologie

Zorgt ervoor dat een correct afgestelde hendel altijd de juiste spanning heeft, zelfs na duizenden keren vouwen en ontvouwen.

BYB-tfl

33D Interface

Terwijl bij de meeste andere vouwfietsen een gladde buis aan een plaat wordt gelast, heeft de TFL-schernierverbinding precisiegefreesde interne hulzen op de buisverbinding. Dat zorgt voor consistentere lassen en meer materiaal op de meest belaste delen.

4Igus® lagers

Lagers tussen de bewegende delen zorgen ervoor dat het vouwproces altijd soepel en wrijvingsloos verloopt. Deze lagers kunnen worden onderhouden dus na een paar jaar intensief gebruik, kan uw dealer ze gemakkelijk vervangen om uw fiets op te frissen.

Kies uw model

Bike Comparison

Voeg fietsen toe om te vergelijken

TESTRESULTATEN

[The BYB] has one of the most ingenious folding mechanisms on the market though. Once folded, the bike can be stored upright (there are thankfully no protruding bits to snag on other people’s clothing) and pushed along using the handlebars and a combination of its main wheels and two tiny swivelling castor wheels. For a 20-inch wheel folding bike, it’s certainly one of the smallest and neatest packages this rider’s ever encountered.

National World

Two joints make the Tern BYB unique and quite compact. Its full features also make it attractive for year-round commuters. Highly recommended.

Radfahren

In fact, when folded up, the BYB is actually one of the smallest 20″ bikes on the market, which means it’s much easier to manoeuvre on crowded trains and buses or when zigzagging through busy tube stations.

The Evening Standard

Accessories

Tern Perch - Bike Mount for Tern Bikes
Opslag & transport