HSD

Meet the HSD

Enorm nuttig. Verrassend klein.

De HSD is krachtig, maar toch klein daardoor is hij gemakkelijk te hanteren, gemakkelijk te delen, uiterst comfortabel om te rijden en draagt veel vracht - alles in een compact ontwerp dat korter is dan een normale fiets.

Gemakkelijk te hanteren

Of u nu rijdt, opbergt of verplaatst, het gebruik van de HSD is kinderspel. Hij is korter dan een normale fiets en weegt evenveel als een normale e-bike. De HSD gaat gemakkelijk waar andere fietsen niet passend zijn in liften, bus en SUV's kunnen komen.

Kiddie Carry

Breng het kind mee. Het extra lange Atlas H-rek van de HSD geeft uw kind veel bewegingsvrijheid en ruimte om van het uitzicht te genieten in plaats van op zijn rug te slaan. Het rek is ontworpen voor 60 kg. In combinatie met de komende Passenger Kit is de HSD klaar voor uw groeiende familie.

Flat Fold

In 15 seconden verandert de HSD in een plat pakket, perfect voor SUV's, stationwagons of buscompartimenten.

Gereed om te slepen

Ondanks zijn kleine afmetingen is de HSD een middelgrote laadfiets met een bepaald draagvermogen. Met een maximaal toegestaan totaalgewicht van 170 kg en een Atlas H-bagagedrager van het XL-formaat is de HSD een middelgrote fiets met een bepaald draagvermogen.
U kunt boodschappen ter waarde van een week of kampeeruitrusting voor het weekend meenemen. Hij heeft zelfs een speciale aanhangerkoppeling, zodat het toevoegen van extra belasting kinderspel is.

Verticaal Parkeren

De HSD klapt omhoog voor gemakkelijk verticaal parkeren. Neem hem mee in een lift en parkeer hem binnenshuis, thuis of op het werk - hij neemt slechts een kleine ruimte in beslag.


A balanced mix of smooth riding and agility—without feeling twitchy. An upright position to see over traffic and a sensitive suspension fork for comfort make it suitable for touring as well.

- aktiv Radfahren

Een comfortabele rit

Met een langere wielbasis en een bijzonder laag zwaartepunt is de HSD sneller en stabieler dan uw standaard e-bike. Het Easy-Step frame ontwerp in combinatie met een verstelbare stuurpen en zadelpen zorgt voor een comfortabele rechte zithouding voor langere en kortere rijders. Voeg een verende voorvork en ballonbanden toe en zelfs de slechtste geplaveide straten zijn comfortabel om op te rijden.

Dagelijks geluk

De beste dingen in het leven moeten worden gedeeld en de HSD is er een van. De HSD is geschikt voor bestuurders van 150 tot 195 cm in seconden, zodat iedereen in het gezin - van tieners tot grootouders - van de rit kan genieten. Het Easy-Step frame ontwerp is mooi en laag om gemakkelijk in en uit te stappen.

Automatisch Schakelen

Het nieuwe Enviolo AUTOMATiQ systeem zorgt voor alle versnellingen voor u, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken en meer kunt rijden. Je hoeft alleen maar te trappen. Het pedaal wordt omhoog gezet wanneer u vanuit staande positie accelereert en omlaag wanneer u bij een verkeerslicht komt. Gebruik de geïntegreerde Bosch Intuvia-controller om de gewenste cadans in te stellen en laat Enviolo de rest doen.

* Uitgerust met de HSD S+.

Cargo Bike Tough

De HSD heeft zijn genen voor wat betreft sterkte en duurzaamheid van de GSD.
EFBE Prüftechnik GmbH, een van de toonaangevende Europese testlaboratoria voor fietsen, heeft het HSD frame en de voorvork tot 170 kg getest volgens zijn eigen strenge “Tri-Test norm“ en de komende EN Cargo Bike normen.

Kies een kleur

Red

HSD S8i & HSD P9

Blue

HSD S+ & HSD P9

Shake Polish

HSD S+

Matte Black

HSD S8i

Waarom de HSD?

Het is bijzonder comfortabel

Easy-Step frame

Het nieuwe Easy-Step frame biedt een comfortabele, rechte zithouding voor lange en korte rijders en een gemakkelijke toegang en uitgang.

Instelbare Cockpit

De verstelbare Andros stuurpen, het veegstuur en de nauwkeurig ontworpen Ergon handgrepen zorgen voor een fenomenaal comfortabel rijgedrag.

Voorvork

Een op maat gemaakte Suntour verende voorvork die al deze schokken tijdens uw dagelijkse rit absorbeert - en de 170 kg lading die de HSD kan dragen.

Het is een betere sleper

Atlas H Rack

Het extra lange en extra sterke Atlas H-rek biedt plaats aan maximaal 60 kg lading, zodat u uw kind en voedsel kunt vervoeren of een week kunt kamperen op de fiets.

Atlas H Dropouts

Speciaal gesmeed en uitgerust met tal van functies, waaronder massaal extra grote uitvaleinden, een riemtoegangssleuf, een eigen nieuw ontwerp voor heugelmontage en zelfs een speciale beugel.

Atlas-wielen + Schwalbe banden

Brede velgen en doorsteekasnaven zijn uitgerust voor het gehele gewicht. Voeg brede Schwalbe-banden met lekbescherming toe en u bent klaar om te gaan.

Combo Mount

Robuuste framebevestiging met meerdere frontladingsopties. Voeg een schoudertas toe voor het dagelijkse woon-werkverkeer of een schoudertas voor sommige XL-pizza's.

It's Safety-Ready

Zien en gezien worden

De boordverlichting is aangesloten op de hoofdaccu, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen van uw lampen. Reflecterende banden en stickers zorgen voor extra veiligheid 's nachts. En met een rechtopstaande zithouding kunt u boven de daken van de voertuigen zien en gezien worden.

Hydraulische Schijfremmen

De HSD is uitgerust met hydraulische schijfremmen voor remvermogen voor alle weersomstandigheden, die u op regenachtige dagen zeker nodig zult hebben als u waardevolle lading vervoert.

Anti-lek banden

Schwalbe's RaceGuard lekbescherming is een robuust schild dat je door het straatvuil rolt.

Abus Frameslot

Extra veiligheid voor het geval u slechts een korte stop hoeft te maken om uw koffie te halen. Het beste van alles, het is hetzelfde als de batterij met extra gemak.

Er is nog veel meer….

Bosch Aandrijving

Met uitstekende prestaties en het meest uitgebreide servicenetwerk biedt de nieuwste generatie Bosch-motoren niet alleen een soepele rit, maar ook extra veiligheid.

Enviolo Automatische-schakeling

Met de innovatieve Enviolo AUTOMATiQ hoeft u alleen nog maar te trappen. Met een optionele iOS / Android app kunt u het schakelgedrag aanpassen. Uitgerust met de HSD S+.

Gates Riem aandrijving

Soepel, stil, schoon, duurzaam en onderhoudsvrij - zodat u meer tijd kwijt bent aan het rijden en minder tijd kwijt bent aan het reinigen van uw fietsketting. Uitgerust met HSD S+ / S8i.

Cane Creek Thudbuster ST

Uitzonderlijk comfort. Met een geveerde zadelpen heeft u extra kussen voor de Tush. Uitgerust met HSD S+.

Selecteer een model

HSD S+

HSD S8i

HSD P9

Press Hits

New Atlas

Tern's folding e-bikes have always been ruthlessly practical, but the HSD takes things up a notch.

Read more

Electrek

That small frame makes the Tern HSD handle more like an ordinary e-bike, offering nimbleness rarely seen in a cargo e-bike.

Read more

TreeHugger

It pushes all the boomer and family buttons with its easy entry and low, stable ride, and the ability to fold flat or stand up on its end make it a great hauler for the millennial in the small apartment.

Read more

Bike Shop Girl

Mark my words, this is the beginning of a new market of electric bikes - the crossover electric bikes. Electric bikes with accessories designed specifically to make biking even more useful and to replace car trips.

Read more

Belted Blog

[The HSD is] part of a new breed of practical car-replacing eBikes that are redefining what a bicycle can do.

Read more

Rivista BC

The evolution of an already evolved species, the new Tern HSD condenses all the ideal characteristics of an urban e-bike.

Read more

Accessiores

HQ Bag

Abonneren op de HSD Nieuws sectie


Wij zullen de informatie die u op dit formulier invult gebruiken om contact met u op te nemen. Vink het onderstaande vakje aan om ons toestemming te geven om contact met u op te nemen per e-mail.