Dit is de Node

Node-top

De symbiose van comfort en gebruiksgemak

De Node is bedoeld voor rijders die alles willen: het gebruiksgemak van een vouwfiets plus het comfort van een robuuste stadsfiets. De Node rolt op 'grote' wielen en rijdt als een oerhollandse stadsfiets - met dat verschil dat hij in een paar seconden kan worden opgevouwen voor compact stallen, transport en diefstalpreventie. Als 'groot' formaat vouwfiets staat bij de Node functionaliteit echter altijd op de voorgrond.

Tern Node - 24 inch wheel folding bike
 Node- RealLifeReady

Geschikt voor dagelijks gebruik

Bij het leven horen nu eenmaal pittige woon-werkritten, last-minute boodschappen, fietsen in de regen en grote gaten in het wegdek. De Node is echter overal op voorbereid. De keuze uit veelzijdige versnellingssystemen en de robuuste banden maken korte metten met het moderne stadsverkeer.

Eenvoudig en compact opvouwbaar

Naast alle het voordelen van de grotere wielen, laat de Node zich ook in ongeveer 10 seconden opvouwen. Dan is hij compact genoeg om mee te nemen in de metro, de kofferbak van uw auto of onder uw bureau te plaatsen. Omdat u meer plekken kunt bereiken en minder diefstalrisico heeft, betekent 'vouwen' tegelijkertijd meer 'vrijheid'.

Node-Compact
Node-BigBikeComfort

Met het comfort van een grote fiets

Met zijn 24 inch wielen, teruggebogen stuur en brede, gripvaste banden, is de Node net zo stabiel en comfortabel als een normale stadsfiets. Op de Node zit u rechtop zodat u het verkeer goed kunt overzien. We hebben het frame extra stijf gemaakt om te zorgen voor maximale rijstabiliteit, waar u ook naartoe onderweg bent.

Waarom kiezen voor de Node?

Node-fold

Tern vouwtechnologie

Bij de ontwikkeling van deze fiets die moest rijden als een 'volwassen' exemplaar, maar ook compact opvouwbaar moest zijn, hebben we de nodige trucs uit onze mouw moeten schudden. Innovaties zoals onze gepatenteerde Andros™ stuurpen, de Physis™ 3D stuurkolom en de OCL+™ Joint maken het mogelijk.

Node-Stem

Één maat voor bijna iedereen

De Node is geschikt voor rijders/sters met uiteenlopende lichaamslengtes - met dank aan een verstelbare zadelpen en de Andros stuurpen (op de Node D8 en D7i) waarmee binnen enkele seconden en zonder gereedschap de hoek en hoogte van het stuur kan worden aangepast.

Node-Accessory

Functionele accessoires

We hebben een omvangrijk ecosysteem aan functionele accessoires ontwikkeld. Van tassen tot manden en koffers, wij hebben de accessoires die u nodig hebt om uw Node om te toveren tot een werkpaard voor stadmobiliteit.

Select Your Model

Bike Comparison

Add bikes to compare

Product Reviews

The Tern Node D7i is an urban bike with a balanced ride and excellent folding characteristics. The KARL editorial team was thrilled by the wonderfully agile handling.

Karl

Our top pick, the Tern Node D7i Folding Bike, feels like a standard framed bike, offers a smooth ride, and even has a built-in light that makes it great for night riding.

Business Insider

Das Rad ist robust und ordentlich verarbeitet. Und: es fährt sich gut, auch mit Ladung im Heck. [The bike is robust and well manufactured. Plus, it rides well, even with a load in the back.]

BILD Zeitung

Accessories