Tern Bicycle - Folding Bike Latch

FBL 2 Frame Joint

Hidden benefits

Drie gepatenteerde technologieën en een ongelofelijk nauwkeurige productie zorgen ervoor dat de FBL 2 frame joint tot een van de beste vouwconstructies op de markt. Hij is sterk, veilig en dankzij de geïntegreerde glijlagers is hij altijd makkelijk te bedienen.

Soepele bediening

Bij het gepatenteerde ontwerp zijn vier igus® lagers tussen de bewegende aluminium en roestvrijstalen delen geplaatst, zodat het invouwen altijd soepel en frictiearm verloopt.

In elkaar grijpende constructie

Het voorste en achterste deel van het scharnierpunt grijpen in elkaar om alle mogelijke torsiebewegingen te elimineren.

Floating Point technologie

Gepatenteerde technologie waarbij de hendel tijdens transport vlak en goed beschermd tegen het scharnierpunt ligt.

Eenvoudig onderhoud

Goede producten gaan langer mee, en daarom is de FBL2 Joint zo geconstrueerd dat hij door de dealer goed kan worden onderhouden. We houden elk onderdeel op voorraad, en mochten uw lagers ooit verslijten, dan kan de dealer ze in een paar minuten vervangen.

Roestvrijstalen onderdelen

Koudgesmeed roestvrijstaal zorgt voor de benodigde duurzaamheid en betrouwbaarheid die nodig is voor dagelijks gebruik in alle weersomstandigheden.

Tern DoubleTruss Folding Bike Design

DoubleTruss Technology

Stiffer by design

Af en toe- denk aan een hangbrug- zijn de meest functionele constructies ook de mooiste. Onze DoubleTruss frameconstructie is de perfecte verbinding tussen vorm en functie: ontdek het als je de lichte en elegante TERN uitvouwt.

Igus Bearings

igus® Bearings

Smooth operator

German-made igus bearings make our frame joints the smoothest in the business. And, they’re dealer serviceable so that if they ever wear out, they can be replaced and your frame will be as good as new in just a few minutes.

Tern Q-Lock Folding Bicycle Technology

Q-Lock stuurkolom

Quick locking

De Q-Lock stuurkolom is heel eenvoudig te gebruiken: sluit de hendel en de AutoLock zal automatisch vastgrijpen waarbij de hendel in de gesloten positie wordt vastgeklikt. De Q-Lock is bovendien veilig en sterk: hij overstijgt de strenge Europese EN-standaards voor sterkte en duurzaamheid.

Schwalbe Impac Tire

Impac® StreetPac Tires

Comfort meets grip

Made by Schwalbe, the world leader in premium bicycle tires, the StreetPac is a balanced combination of comfort, speed, and grip.

Tern Magnetix for folding bikes

Magnetix 2.0

Keep it together

De Magnetix 2.0 heeft twee krachtige magneten om uw fiets in opgevouwen toestand bij elkaar te houden. Ideaal als u de fiets een trap op en af draagt. Met een treksterkte van 100-150 Nm houdt de Magnetix 2.0 uw fiets netjes bij elkaar, zelfs als ermee wordt gezeuld of ergens tegenaan gestoten wordt.