Vektron

De nieuwe Vektron in actie

Fietsen, opvouwen, plezier hebben

De Vektron is een eersteklas elektrische fiets die zich in 10 seconden laat opvouwen zodat hij in de trein, in de auto of onder uw bureau past. Op weg naar het werk lijken afstanden korter en heuvels minder zwaar op de Vektron. U kunt hem ook achterin de kofferbak van uw auto gooien om nog veel meer te ontdekken.

Beste in zijn klasse

Test na test wordt de Vektron als beste vouw-ebike op de markt gekenmerkt. De nieuwste generatie van de Vektron heeft een verbeterde geometrie, de nieuwste en vrijwel geruisloze Bosch-motor en een stevige, verlengde bagagedrager. Met een Vektron zullen veel van uw dagelijkse autoritten veranderen in fietsritjes.

Rolt makkelijker

In opgevouwen toestand kunt u de Vektron heel gemakkelijk meenemen. Dankzij het nieuwe frameontwerp kan de fiets verticaal worden neergezet. Stoppen en weer doorlopen is makkelijker dan ooit tevoren!

Rijdt beter

Er zijn andere elektrische vouwfietsen, maar geen enkele rijdt beter. De Vektron is stijf en stabiel, zelfs bij volle belasting. Maak een proefrit en voel zelf het verschil.

Hij rijdt als een droom, totaal anders dan alle andere vouwfietsen die ik tot nu toe heb geprobeerd.

- Electrek

Brengt je verder

Neem je Vektron mee in de trein of bus om extra lange afstanden af te leggen of om het eerste en laatste deel van je woon-werkverkeer sneller af te leggen. Het is een kwestie van naar het station rijden, instappen, uitstappen en verder rijden.

Eén maat die iedereen past

De Vektron heeft frame met lage instap en kan in luttele seconden zonder gereedschap in hoogte worden versteld. Hij is geschikt voor fietsers tussen 145 en 195 cm lengte. Zo kan deze e-bike met bijna de hele familie worden gedeeld.

Geschikt voor kinderen

Naar school gaan was nog nooit zo leuk! De Vektron is ontworpen voor een Thule Yepp Maxi of de Nexxt Maxi kinderzitje. Hiervoor is geen adapter noodzakelijk.*

*De Vektron P9 & D8 moeten zijn uitgerust met een 'Cargo Rack' bagagedrager om een Yepp kinderzitje te kunnen monteren.

Waarom de Vektron?

Tern vouwtechniek

Onze gepatenteerde Andros stuurpen, de Physis 3D stuurkolom en het OCL+vouwsysteem is ongelooflijk sterk, onderhoudsvriendelijk en daarnaast ook eenvoudig te bedienen.

250 watt betrouwbaar vermogen

De Vektron is uitgerust met Bosch- of Bafang-aandrijfsysteem en kan maximaal 25 km/u rijden. Ook boven die snelheid (of zonder e-aandrijving) behoudt de fiets zijn uitstekende prestaties, geruisloze aandrijving en minimale trapweerstand.

Geen zorgen om het actieradius

Met een Bosch PowerPack of een Bafang M400 Drive System-accu, heeft uw Vektron een bereik van maximaal 130 km. De accu is standaard voorzien van een slot tegen diefstal. De accu kan op de fiets worden geladen of eenvoudig worden uitgenomen om binnenshuis op te laden.

Veiligheid in het donker

De Vektron is standaard uitgerust met geïntegreerde verlichting zodat u kunt zien en gezien worden. De verlichting is aangesloten op de Bosch-accu, zodat u de verlichting niet hoeft op te laden. De verbeterde Valo 2.1 koplamp geeft nu 30% meer lichtopbrengst.

Remkracht onder alle weersomstandigheden

Hydraulische schijfremmen geven de Vektron een uitstekend en veilig remvermogen, zelfs bij regen, sneeuw en modder. De remmen zijn soepel te bedienen met slechts een of twee vingers aan de remgrepen.

Sterke en stabiele bagagedrager

Probleemloos spullen vervoeren. Een vol beladen Cargo Rack of Atlas Rack is geen enkel probleem voor de Vektron. Beide dragers zijn KLICKfix-compatibel en zodanig ontworpen dat een Thule Yepp Maxi of Nexxt Maxi kinderzitje zonder adapter kan worden gemonteerd.

Testverslagen

Bicycling

De juiste fiets voor dagelijks woon-werkverkeer en boodschappen. En je kunt tegelijkertijd je kind meenemen.

Lees verder

Electrek

Hij rijdt als een droom, totaal anders dan alle andere vouwfietsen die ik tot nu toe heb geprobeerd.

Lees verder

T3

Dit is de fiets die je onder je billen wilt hebben voor lange plezierritten. Hij is comfortabel, snel op elk soort terrein en heeft zelfs een bagagedrager om al je spullen mee te nemen.

Lees verder

GearHungry

Dit is een e-bike met de charme van een toerfiets, maar met de stadse slimheid van een wonder op twee wielen.

Lees verder

Bicycling

Een wendbare en gebruiksvriendelijke vouwfiets die je woon-werkverkeer een andere dimensie geeft.

Lees verder

Bike Here

Dit is zonder twijfel de beste vouwfiets die ik heb gereden.

Lees verder

electricbikereview.com

Uiteindelijk overtuigt de Veltron meer dan alleen als vouwfiets. Hij rijdt echt net zo goed als een normale fiets.

Lees verder

ebiketips

Uitstekende prestaties en compacte vouwmaten, maken dit tot een uiterst bruikbare elektrische fiets voor gemengd woon-werkverkeer.

Lees verder

Bike World News

Hij is zeer doordacht en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt (afgezien van tassen) voor stevig woon-werkverkeer.

Lees verder

Electric Bike Action

Tern heeft een homerun geslagen met deze fiets […] een van de meest indrukwekkende vouwfietsen die we ooit hebben gereden.

Lees meer

Velomotion

Niet alleen is de Vektron P9 de droom van elke stadsplanner, hij rijdt ook nog eens geweldig.

Lees meer

ElektroRad

De Vektron P9 is uiterst veelzijdig – een zeer praktische fiets met een attractieve prijs.

Lees verder

Eén Vektron, vele uitvoeringen

De Vektron is ontworpen voor gebruikers met verschillende lichaamslengtes, verschillende behoeften en verschillende budgetten. Zo kunt u genieten van alle hoogwaardige functies op uw Vektron, zonder uw bankrekening te plunderen.


Vektron S10


Vektron Q9


Vektron P7i


Vektron P9


Vektron D7i