Vektron

Ontmoet de nieuwe Vektron

Rij hem, vouw hem, en rij verder

De Vektron is een eersteklas elektrische fiets die zich in 10 seconden laat vouwen, om in de trein, auto of onder je bureau te passen. De Vektron maakt de afstand korter en maakt de glooiende weg richting het werk makkelijker of leg hem bij je volgende trip in de kofferruimte van je auto, zodat je nog meer kunt ontdekken.

Beste in zijn klasse

Test na test wordt de Vektron, de beste vouw-ebike op de markt genoemd. De nieuwe Vektron heeft een verbeterde geometrie, de nieuwste en vrijwel geruisloze motor van Bosch en een stevige verlengde bagagedrager. Met een Vektron zullen veel van je dagelijke autoritten veranderen in ritjes met de fiets.

Ready to Roll

Zodra je de Vektron hebt gevouwen kun je hem makkelijk meenemen. Dankzij het nieuwe frame ontwerp kun je de fiets in een verticale positie neerzetten terwijl deze gevouwen is. Dus stoppen, opvouwen en lopen is makkelijker dan ooit tevoren.

Rijd beter

Er zijn andere elektrische vouwfietsen, maar geen enkele rijdt beter. De Vektron is stijf en stabiel, zelfs bij volle belasting. Maak een proefrit en voel zelf het verschil.

Het rijdt als een droom, volledig anders dan de andere vouwfietsen die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd.

- Electrek

Brengt je verder

Neem je Vektron mee in de trein of bus om extra lange afstanden af te leggen of om het eerste en laatste deel van je woon-werkverkeer sneller af te ronden. Rij naar het station, stap in, stap uit en rij verder.

Een maat, die passend is voor iedereen

De Vektron heeft een lage instap frame en kan in seconden in verschillende hoogtes voor fietsers tussen 145 en 195 cm (4’10” – 6’5”) aangepast worden en zonder enig gereedschap. Zo kan de fiets met de hele familie gedeeld worden.

Geschikt voor kinderen

Naar school gaan was nog nooit zo leuk! De Vektron is ontworpen voor een Thule Yepp Maxi- of de Nexxt Maxi zitje, hiervoor is geen adapter vereist.*

* De Vektron P9 & D7i moeten met een ''Cargo Rack'' bagagedrager uitgerust zijn, om een Yepp kinderzitje te kunnnen monteren.

Waarom de Vektron?

Tern vouw techniek

Onze gepatenteerde Andros stuurpen, de Physis 3D stuurbuis en het OCL-sluitsysteem is ongelooflijk sterk en daarnaast ook eenvoudig te bedienen.

250 Watt betrouwbaar vermogen

De Vektron kan uitgevoerd zijn met een Bosch- of Bafang-aandrijfsysteem en kan maximaal 25 km / h rijden. Het behoudt zijn uitstekende prestaties en zorgt voor een rustige rit met minder weerstand tijdens het trappen.

Maak je geen zorgen meer om de actieradius

Met een Bosch PowerPack of een Bafang M400 Drive System-batterij heeft uw Vektron een bereik van maximaal 100 km. Bevestig uw batterij en sluit hem af om tegen diefstal te beschermen of haal de batterij er uit om hem eenvoudig binnen op te laden.

Veiligheid in het donker

De Vektron is uitgerust met geïntegreerde verlichting voor en achter, zodat je kunt zien en gezien worden. De verlichting is aangesloten op je Bosch batterij, zodat je die nooit hoeft op te laden. Op de Vektron is de geüpgraded Valo 2.1 koplamp met 30% meer lichtopbrengst gemonteerd.

Remkracht onder alle weersomstandigheden

Met hydraulische schijfremmen is je Vektron klaar voor veilig rijden met uitstekend remvermogen en dat zelfs bij regen, sneeuw en modder. Remmen gaat heel soepel en wordt bediend middels twee vingers.

Sterke en stijve bagagedrager

Vervoer je uitrusting met gemak. Met een Cargo Rack of met een Atlas Rack kan de Vektron goed rijden, zelfs wanneer hij is geladen. Beide dragers zijn KLICKfix-compatibel en zo ontworpen om met een Thule Yepp Maxi of Nexxt Maxi kinderzitje te gebruiken.

Product Reviews

Bicycling

The right bike for conquering daily commutes and errands and bringing your kid along for the ride.

Read more

Electrek

It rides like a dream and unlike just about any folding bike I’ve ever tried.

Read more

T3

For long, leisurely rides, this is the bike you want to have underneath you. It’s comfortable, fast over any terrain and even has a luggage rack to carry all your belongings.

Read more

GearHungry

It’s an e-bike with the charm of a country rider but with the wit of a city-engineered 2-wheel wonder.

Read more

Bicycling

An agile and user-friendly folding bike transforms your commutes.

Read more

Bike Here

This is hands down the best folding bike I have ridden.

Read more

electricbikereview.com

Ultimately, the Vektron satisfies more than just the folding ebike scenario. It truly rides more like a full sized bicycle.

Read more

ebiketips

Excellent performance and a tidy fold make this a very usable electric bike for mixed commuting.

Read more

Bike World News

It’s well thought out, and comes with just about everything you’d need, besides bags, for a solid commuting bike.

Read more

Electric Bike Action

Tern has hit this one out of the park […] one of the most impressive folding bikes we’ve ridden.

Read more

Velomotion

Not only is the Vektron P9 an urban-planner’s dream, it also rides really well.

Read more

ElektroRad

The Vektron P9 is very versatile – a really practical bike at an attractive price point.

Read more

Een Vektron, veel pluspunten

De Vektron is ontworpen voor gebruikers met verschillende lengtes, verschillende behoeften en verschillende budgetten. Zo krijg je dus alle hoogwaardige, prijswinnende functies van de Vektrons zonder dat het je een vermogen kost.


Vektron S10


Vektron Q9


Vektron P7i


Vektron P9


Vektron D7i