Tern Vektron Bosch Battery

Bosch PowerPack accu

Feather-light powerhouse

Deze imposante en zeer krachtige accu kunt u eenvoudig op uw fiets plaatsen en net zo makkelijk weer verwijderen. Deze accu's zijn de beste in hun klasse voor wat betreft het opladen: in 2,5 uur is een lege accu alweer op 50% van zijn capaciteit en in 4,5 uur is hij volledig opgeladen. Zo kunt u verder en langer rijden voordat u weer opnieuw moet laden. U zult verder verbaasd staan van de lange levensduur, het lage gewicht en de eenvoudige oplaadprocedure. Er is keuze uit een 300/400/500 Wh- accu zodat u zich nooit geen zorgen hoeft te maken over de reikwijdte.

Snel opladen

Door de hoge energiedichtheid is de PowerPack in 2,5 uur alweer tot 50% van zijn capaciteit en een volledige lading kost tussen de 3,5 en 4,5 uur (Laadtijden zijn afhankelijk van de capaciteit van de accu en het gebruik van de standaardlader of een snellader).

Groter actieradius

Dankzij de hoge energiedichtheid kunt u langer en verder rijden tussen twee laadbeurten.

Laag gewicht

Het accugewicht van slechts 2,6 kg is verwaarloosbaar tijdens het fietsen. De PowerPack heeft in die zin een perfecte balans tussen prestaties, afmetingen en gewicht. 

Lange levensduur

PowerPacks zijn ontworpen voor vele toeren, vele kilometers en vele gebruiksjaren. Het geïntegreerde Battery Management System (BMS) beschermt de accu tegen overladen, te lage spanning, oververhitting en kortsluiting.

Ergonomisch

Het ergonomische ontwerp maakt het (de)monteren om de accu op te laden erg eenvoudig. U kunt de accu overigens zowel in de fiets als los opladen.