GSD

HIER IS DE GSD

Enorm nuttig. Verbazingwekkend klein.

De GSD is ontworpen om twee kinderen, een week boodschappen of 180 kg aan lading te vervoeren. En toch is hij net als een standaard fiets slechts 180 cm lang. Met de beste vouwtechnologie in zijn klasse is de Tern compact genoeg om te passen in een VW Touran of een klein stadsappartement. En daarnaast is hij geschikt voor rijders van 150 – 195 cm dus mamma, pappa en de kinderen kunnen hem allemaal delen.

Een functionele fiets die ontworpen is om in uw leven te passen.

Ondanks alles dat hij kan vervoeren, is de GSD net zo lang als een standaard fiets, dus hij past overal waar een standaard fiets ook past. Maar er zijn veel plekken waar een standaard fiets niet past. Daarom hebben we hem zo ontworpen dat hij in slechts 10 seconden tot een derde van zijn oorspronkelijke volume kan worden ingeklapt. Dat betekent dat u deze transportfiets kunt opslaan in uw stadsappartement. Daarnaast past hij in de lift of kan hij mee in de trein tijdens een weekenduitstapje.

Dezelfde lengte als een standaardfiets

Kies een kleur


De power van de Tern en 180 kg transport-capaciteit maken hem net zo functioneel als een kleine transportbus.

- Gear of the Year, Bicycling Magazine

*GSD wordt getoond met optionele zijtassen.

Familietransport

Met ruimte voor twee Thule Yepp Maxi kinderzitjes, plus ruimte voor het meenemen van etenswaren, heb je eigenlijk geen minivan meer nodig! Het frame met lage instap maakt op/afstappen veel veiliger en eenvoudiger en dankzij het extra lage zwaartepunt voelt de GSD stabiel en vertrouwd aan.

Wilt u één of meerdere kinderen vervoeren of zelfs een volwassene? Hier vindt u alle informatie over het veilig vervoeren van passagiers op de GSD.

Getest op sterkte

EFBE Prüftechnik GmbH is een van de meest vooraanstaande fietstestlaboratoria en helpt bij de ontwikkeling van de toekomstige EN-richtlijnen voor transportfietsen. EFBE heeft ons geholpen met een specifieke test voor de GSD gebaseerd op deze nog te publiceren standaards en de enorme laadcapaciteit van de GSD. Om voor deze test te slagen, heeft het GSD-frame 10x het aantal herhalingen en 3x de belasting moeten doorstaan van een standaard fietsframe.

MEER INFORMATIE

De hele familie past erop

Minibusjes worden niet geleverd in de maten S, M, L & XL om te passen bij de lengte van de berijder, dus waarom zou dat bij fietsen dan wel zo zijn? De GSD is ontworpen om door de hele familie te worden gedeeld. Hij is verstelbaar dus past voor pa, ma of de kinderen, kortom elke rijder tussen de 150 – 195 cm. En het beste van alles: dankzij de verstelbare Tern stuurpen en compacte geometrie is het aanpassen van de fiets een fluitje van een cent.

Meer vervoeren

Ondanks zijn vergelijkbare lengte met een stadsfiets, is de GSD een echte transportfiets met een maximaal totaalgewicht van 200 kg. Als hij voorzien is van de Cargo Hold Panniers en de Shortbed en Transporteur bagagedragers kan hij standaard industriële Eurokratten vervoeren, een week aan boodschappen of alles voor een familiepicnic plus een complete keukenuitrusting.

Waarom de GSD?

Bosch motor en accu

Bergop rijden met kinderen achterop? Geen probleem. Het is geen toeval dat Bosch de wereldleider is op het gebied van e-bikesystemen — en dat heeft niet alleen te maken met de uitmuntende prestaties. Wij werken met Bosch omdat ze het beste servicenetwerk bieden, uitstekend scoren in testen en de allerbeste kwalitieitscontrole bieden.

Cargo Hold Panniers

Zie de Cargo Hold panniers zijtassen als de kofferbak van uw fiets. Uw slot, regenjas en gereedschap altijd bij de hand. Laad hem vol met wekelijkse boodschappen, een tent, een loopfietsje, koelelementen en speelgoed voor een weekendtripje naar het park. Dek de tas af met de flap als het regent, of rol de flap op om extra grote spullen te vervoeren.

Yepp, er passen er twee op

Thule Yepp Maxi kinderzitjes zijn de beste die er zijn. De GSD is ontworpen om er twee te monteren, met voldoende resterende voetruimte voor de berijder. Geen speciale adapters nodig.

Let op: er passen twee Thule Yepp Maxi zitjes of één Thule Yepp Nexxt Maxi zitje op de GSD.

Liftvriendelijk

Transportfietsen zijn het nuttigst in de stad (Veel te zien, veel te doen en veel te vervoeren), maar ze zijn ook lastiger te stallen (kleine appartementen en fietsendiefstal). De meeste mensen hebben geen ruimte voor een transportfiets. Wij hebben de GSD zo ontworpen dat hij past in kleine liften zodat u hem binnen kunt stallen. We hebben zelfs de achterdrager zo ontworpen dat de fiets verticaal kan staan voor een compacte en stabiele opslag.

Genoeg stroom

De GSD is een van de weinige fietsen die uitgerust is met de nieuwste dubbele accutechnologie van Bosch. Met twee aangesloten accu's hebt u een bereik van meer dan 250 km. Toeren van zonsopgang tot zonsondergang of weken woon-werkverkeer zonder bijladen!

Voordeel voor vrienden

De GSD geeft een hele nieuwe betekenis aan het woord 'rijden met vrienden.' Onze serie Sidekick-accessoires, inclusief het KLICKfix zadelkussen, de verstelbare voetsteunen en een handvat onder het zadel, zorgt ervoor dat twee volwassenen comfortabel kunnen fietsen. Dankzij de Bosch-power en het ultralage zwaartepunt merk je als bestuurder nauwelijks dat je een passagier hebt.

Zien en gezien worden

De GSD heeft een relaxte geometrie waarbij de rijder comfortabel rechtop zit. Het naar achteren gebogen stuur en ergonomische handvatten zorgen voor veel minder spanning in nek, schouders en polsen. Je kunt ook goed over de meeste auto's heen kijken (en wordt zelf gezien), en dat is een groot voordeel in het verkeer. En dankzij Bosch-power gaan comfort en prestaties hand in hand.

Solide componenten

We gebruiken solide, betrouwbare en vooruitstrevende mountainbike-technologie om de GSD supersterk te maken. Magura schijfremmen met vier remzuigers, speciale 2 mm Schwalbe Super Moto-X banden, Boost-naven met steekassen en speciale 36 mm brede dubbelgelaste velgen zorgen voor een rotsvaste basis voor een fiets die geschikt is om 180 kilo te vervoeren.

Laag en stabiel

De GSD is ontwikkeld met het oog op maximale stabiliteit met en zonder belading. Hij heeft een wielbasis van 125 cm - bijna 25% langer dan die van standaard e-bikes - voor vertrouwenwekkende en uitgebalanceerde stuureigenschappen. Dankzij de kleine wielen, het lage frame en de centraal geplaatste motor, heeft de fiets een extreem laag zwaartepunt. Daarom voelt deze fiets ook zo bijzonder aan.

Veiligheid voorop (en op plaats twee en drie)

Fietsen is veiliger als je met dezelfde snelheid beweegt als het stadsverkeer. De Bosch Performance motor zorgt samen met de kleine wielmaat voor een flitsende acceleratie. We hebben samen met Schwalbe speciale, vrijwel lekvrije banden ontwikkeld die superstabiel aanvoelen op de hobbeligste wegen. Voeg daar superheldere led-verlichting, reflecterende details en een 'zien en gezien worden'-zithouding aan toe en je hebt een fiets die geoptimaliseerd is voor veiligheid.

Stabiele standaard

Ouders weten dat het op- en afladen van kinderen op een fiets altijd lastig is. Daarom komt de Duitse Hebie fietsstandaard als geroepen. Die ondersteunt een gewicht tot 80 kg door zijn twee wijd uit elkaar staande poten voor een superstabiele ondersteuning van de fiets. Dus ga uw gang, adem rustig door en gebruik beide handen om uw kostbare lading op de fiets te plaatsen (en vast te zetten).

Verkoop de camper

De GSD is een geweldige toermachine. Er is ruimte voor zes Ortlieb-tassen (4 op de achterdrager, 2 voorop), een een bereik van bijna 250 km. Met een beetje slim pakken kunt u zelfs een complete toerbelading samen met een kleine passagier meenemen. Dat betekent dat met twee GSD's een hele familie met vier leden zonder fietstrailer de wereld kan rondfietsen.

De Tern GSD kan een fantastisch instrument zijn voor vele soorten bedrijven. Als u geïnteresseerd bent in zakelijk gebruik van de Tern GSD , neem dan contact met ons op via ask.us@ternbicycles.com. We bespreken graag uw speciale wensen en leveringsopties via onze lokale partners.

Beschikbare regio's: USA, Canada, Europese Unie, Noorwegen, Zwitserland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Kies uw model

Testverslagen

Bicycle Times

Voor een heleboel mensen en voor vele situaties kan deze fiets de balans doen doorslaan om te kiezen voor een trip op twee wielen in plaats van vier, en misschien geldt dat wel voor alle trips.

Lees verder

Electric Bike Review

De Tern GSD is een stevige, betrouwbare, stijve en compacte elektrische transportfiets met ongelofelijk veel accessoires voor het vervoeren van kinderen of andere volwassenen

Bekijk de video

ebiketips

Het sterkste punt van de Tern is dat ondanks al zijn transportcapaciteiten en veelzijdigheid, bij niet langer is dan een standaard fiets met grote wielen.

Lees verder

Cycling Plus

Een elektrische fiets die echt je auto kan vervangen...

Lees verder

Bicycling

Hier is een claim die te pas en te onpas wordt gemaakt, maar die zelden 100% waar is: ‘Deze fiets kan je auto vervangen.’ En weet je wat? De Tern GSD kan écht je auto vervangen!

Lees verder

Electric Bike Action Magazine

Deze fiets is uitermate geschikt voor het bezorgen van voedsel en bloemen. Hij kan zelfs een hele grote krantenwijk aan!

Lees verder

Uncrate

De nieuwe GSD E-bike van Tern biedt het beste van twee werelden voor transportfietsers.

Lees verder

Electric Bike Action

De nieuwe GSD van Tern is bedoeld voor families. Het is eigenlijk de minibus onder de fietsen. Hij ziet er ongelofelijk veelzijdig uit. Hij is ontworpen om twee kinderen te vervoeren, een week aan boodschappen of 180 kilo aan bagage!

Lees verder

Bike Radar

Laat je auto thuis. Tern heeft bij de GSD aan vrijwel alles gedacht. Voor dagelijks gebruik in de stad is hij bijna perfect.

Lees verder

ebiketips

De Tern GSD is zonder twijfel de nuttigste fiets die ik ooit heb gereden en er ontbreekt iets in mijn leven sinds ik hem moest terugbrengen.

Lees verder

Cycling Plus

Briljant eenvoudig, verbazingwekkend bereik, stabiel en plezierig rijgedrag.

Lees verder

Belangstelling om uw eigen GSD-accessoires te ontwerpen?

Click here

Aanmelden voor alle nieuws over de GSD